Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Šta sam jela u Cirihu na sirovoj ishrani - VLOG #2
Dodato 07. 06. 2017. u 19:29

Ovde vam pokazujem moju ishranu na svega prvom danu našeg putovanja. Ostatak puta je bilo vrlo slično - za mene, voće i zelena salata.

Prvi dan - ručak:

Prvo veče - večera:

 
Kalorijski unos za prvi dan - primetite da su minutaže vežbanja uzete odokativno i da su kalorijske vrednosti vežbanja  odokativne jer u minutažu naravno nije uračunat intenzitet i efektnost vežbanja:
 
Naravno ovaj blog post je samo delić onog što vam pokazujem u videu. Nadam se da ste pogledali i video uživali u deliću atmosfere sa našeg putovanja u predivan Cirih. Ako vam se sviđa ovaj blog post, molim vas da ga lajkujete i delite. I naravno, komentarišite!
 
Voćno-zeleni pozdravi,
Marina
 

Naučite kako da organizujete, raspodelite, pripremite i servirate ukusne, zdrave i lepe obroke na sirovoj, veganskoj ishrani kroz recepte, uputstva, savete i slike u jelovnicima "Biljne ishrane".

Kliknite na sliku jelovnika koji vas zanima:
     

    

pogledano: 1701komentara: 4preporučujem: 2


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Bozidar
14:31 18.06.2017.
Hvala Marina za ovaj porodicni video, to sto si podelila to sa nama :)
Marina
14:32 18.06.2017.
Dragi Božidare,

Hvala vama na gledanju i komentaru. Zadovoljstvo je moje!
Nebojša T.
07:57 05.07.2017.
Zdravo Marina! Puno lepih pozdrava za tebe i familiju! Trešnje su kao grom! Gde god kreni, ručak s bananama će da vredi! Pitam se samo, pošto kilogram borovnica i malina kod braće Švajcaraca? I da li to voće kod njih uopšte uspeva, ili moraju da ga uvoze? Znaš šta, mogla si da "prodaš" Švajcarcima formulu za sirovu biljnu čokoladu... siguran sam da bi to kod njih bio hit! Sve najbolje, pozdrav! N.
Marina
12:01 05.07.2017.
Pozdrav dragi Nebojša!

Hvala na ovom komentaru i uvek pozitivnoj energiji. :) Bobičavo voće je svuda u svetu ko zlato po ceni. Ne znam da li uspeva u Švajcarskoj u količinama da imaju za prodaju.

Švajcarci su ponosni na svoje čokolade, ali ko zna, možda... :)
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email