Vodič kroz tropsko voće

"Vodič kroz tropsko voće" je knjiga koja vam predstavlja 40 vrsta tropskog voća sa njihovim naučnim nazivima, opisima, opisima ukusa, poreklom i intresantnim podacima, sve uz profesionalne slike voća.

Bilo da ste već poznavalac tropskog voća i voleli bi da imate lepu kolekciju njihovih opisa i slika, ili ste tek počeli sa otkrivanjem tropskog voća i potreban vam je vodič, bićete zadovoljni sa "Vodičem kroz tropsko voće".

Svo voće koje je opisano u ovoj knjizi podeljeno je u grupe prema njihovim sličnostima, a zatim su objašnjene razlike između sličnih voćnih vrsta, kako bi vi lakše upamtili razlike između različitih, a sličnih vrsti.

***

"Pravo je vreme da bolna populacija sveta otvori oči za krajnje najbolju kuhinju: tropsko voće. Nijedna druga prirodna hrana ili supstanca ne izaziva takav osećaj zadovoljtsva, niti doprinosi istinsko vibrirajuće zdravlje koje tražimo. Nema boljeg od obroka od tropskog voća, a paleta izbora koje Priroda pruža i varjacije u ukusima su nezamislive!  Nakon što se proba samo nekoliko voća izloženih u pikantnoj knjizi Marine Grubić, čak i najveći voćofobik složiće se da naša najzdravija hrana predstavlja pravi užitak." 

 Dejvid Klajn, Maui, Havai
Direktor škole "Vibrant Health And Wealth Academy"

"Čak iako ste veliki obožavatelj voća, naučićete mnogo iz ove divne knjige Marine Grubić. Verovatno ćete naići i na bar jedno voće za koje nikad niste čuli i tako ćete jedva čekati da ga probate. Nakon što predstavlja neke interesantne podatke o tropskom voću i njihovoj vezi sa ljudima, Marina Grubić posvećuje po duplu stranicu svakom voću u knjizi, dodajući svakom prelepu sliku. Definitivno je uložila mnogo ljubavi i znanja u ovu knjigu. Ovo čini prelistavanje i čitanje čist užitak i podiže iskustvo o tropskom voću na novi nivo."

 Deni Breniz, Berlin, Švajcarska

"Knjiga Marina Grubić, "Vodič kroz tropsko voće", privukla je moju pažnju svojim lepim dizajnom. Kada sam otvorila ovu knjigu, izuzetne slike i informacije o tropskom voću su me osvojile. Za mene je ova knjiga užitak da isčitavam."

 Kej Lakšmi Kruz, Čeltenam, Engleska

"Dizajn je fantastičan i ovo je definitivno odličan pregled voća za sve one koji se tek upoznaju sa svim tim ukusnim zadovoljstvima tropskih krajeva. Čak i oni koji već znaju dosta o voću mogu naučiti nešto novo."  

 Timio Gut, Lucern, Švajcarska

"Odlična literatura za ličnu kolekciju, ovaj vodič slavi najbolju hranu na Planeti. Sviđa mi se da je autorka uklopila i naučne činjenice i interesantnosti o svakom voću. Jako mi se sviđa kako je voće grupisano po svojim biološkim porodicama. Ovo je jedno dobro organizovno, zabavno i informativno štivo... a slike su zapanjujuće."

 Tumi Džonson, Kalifornija, SAD

"Samo čitanje uz gledanje fantastičnih fotografija je bilo za mene jedno veoma uzbudljivo iskustvo (ne bi bilo dobro da ovu rečenicu pročitaju moji prijatelji sa fudbalskih terena jer bi bilo dosta suvišnih komentara...) i ja mogu da dam svoju ocenu jednom jedinom rečju - udžbenik. Jedina mana knjige je sto to voće ne može da se konzumira, a prikazano je na tako čaroban način. Čarobnjaštvo je težak zanat, tako da vama od mene idu svi mogući komplimenti koji postoje. Na kraju mogu slobodno da dodam da je lako imati strast prema tropskom voću kada vam je inspiracija Marina Grubić."

 Jovica Tlacinac, Beograd

"Predivno Marina!
Upravo sam pročitala tvoj voćni vodič. Ova knjiga je prelepa, neverovatna, vrlo informativna i takva da ti voda krene na usta. Hvala ti mnogo - Sve najbolje!"

Šeron Morison, Sitrus Springs, Florida,  SAD

***
Knjiga staje 880 din, naručuje se preko sajta, klikom na plavo polje "PORUČI" na dnu ove stranice. Po popuni formulara za naručivanje, knjigu dobijate na vašu adresu i plaćate pouzećem 880 RSD + poštarinu (oko 250 RSD).
 
​***
Za naručivanje knjige "Vodič kroz tropsko voće" iz inostranstva,
kliknite na sliku ispod:

 
***
 
Naručivanje kompleta
Ako se odlučite za ponuđeni komplet knjiga, molimo vas da to naznačite u polju
"Dodatni komentar" prilikom naručivanja.
Hvala!
 
***

Za naručivanje nekog od ponuđenih kompleta knjiga iz inostranstva, kliknite na odgovarajući link ispod:

"Nekuvarica" + "Ishrana 80 10 10"

"Nekuvarica" + "Vodič kroz tropsko voće"

"Ishrana 80 10 10" + "Vodič kroz tropsko voće"

"Nekuvarica" + "Ishrana 80 10 10" + "Vodič kroz tropsko voće"

​***

Naručivanjem bilo kog artikla sa ovog sajta, osim elektronskih knjiga, dobijate priliku da se učlanite na
Program za prelazak na niskomasnu, presnu ishranu

za 1 200, umesto 1 990 RSD. 

​***

Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email