Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Voćno leto na Dunavu
Dodato 14. 07. 2014. u 16:22

„Voćno leto na Dunavu“ je događaj na koji su dobrodošli svi koje zanima presna ishrana i zdrav stil života i to bez obzira na trenutnu ličnu ishranu i način života. Dakle, da... nije neophodno da budete „vegetarijanac“ ili „vegan“ ili „presnojedac“ ili „sportista“ da bi došli na ovo druženje. Neophodno je da dođete otvorenog duha i u želji da steknete nova prijateljstva i nova saznanja o presnoj, biljnoj ishrani, vežbanju i drugim aspektima zdravog života.

Aktivnosti na ovom događaju su: voćni izleti, vežbanje, radionice i predavanja na teme zdravlja i ishrane, šetnje, razgledanje i upoznavanje Novog Sada. Sve aktivnosti su besplatne sa mogućstvom doniranja predavača i organizatora po želji.

Raspored možete videti u Fejsbuk grupi za koju je link na kraju ovog teksta. Raspored nije konačan i vaši predlozi su dobrodošli. Ako želite i vi da podelite svoje iskustvo i saznanja ili da održite neku radionicu ili trening, pišite nam i rado ćemo vas uvrstiti u raspored!

U Novom Sadu svakodnevno radi nekoliko pijaca od ranog jutra do 5 popodne, osim nedelje kada zatvaraju u 14h. Na pijacama rade i preprodavači voća i povrća, ali i pravi proizvođači voća i povrća koji donose svoje, lokalne proizvode. Savet za kupovinu na pijacama: pričajte sa prodavcima, raspitajte se o proizvodima , sprijateljite se sa proizvođačima i oni će vas rado saslušati i izaći u susret.

Novi Sad sa razlogom zovu srpska Atina. Centar je mesto gde novosađani vole da se šetaju, sastaju i provode vreme u relaksaciji i druženju.

Kliknite na sliku da vidite raspored i predavače:

Fejsbuk grupa festivala Voćno leto na Dunavu: Fruit Summer at The Danube

Srdačan pozdrav od tima organizatora iz Srbije i Slovenije!

pogledano: 1174komentara: 2preporučujem: 4


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
ivan
19:47 14.07.2014.
Marina,
ti si divna....Gadjas u srz problema..
Da vezbam, i bolji sam nego sto sam bio.
Sutra mi kontrola kod endokrinologa,doktorica ce past u nesvest kad vidi BMI 25.1....HbA1C 6.9....Suk..5.6.7 max
A pojma nema da sam tebe slusao
Ja ubacujem trcanje u dvoristu pre obroka, meditaciju, yogu pocetnu za moj uzrast....Stojim ko roda,pozdravljam Sunce...Zmija me ubija,al izdrzim
Dizem tegove od 10 kg
I sve to zahvaljujuci tebi,jer te nije mrzelo da preko skypa radis jutarnje vezbe samnom u 7 h ujutro
Bravo,zvezdice
veliko Ti hvala za sve sto si dala za nas ,sve koliko nas ima

Pozdrav
Marina
13:46 15.07.2014.
Ivane!!!!

Hvala, od <3 hvala na ovom komentaru! Ne znate samo koliko me veseli svaki vaš mejl, vaša upornost, disciplina... Samo napred!!!
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email