Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Šta jedem u tipičnom danu na sirovoj ishrani u Čang Maiu - VLOG #4
Dodato 20. 02. 2018. u 08:48

Danas vam pokazujem šta jedem u tipičnom danu u januaru. Poslednjih godina, moj dom za mesec januar je Čang Mai, grad na severu Tajlanda. Moje omiljeno voće u ovom gradu tokom januara je: zmajsko voće, mandarine i mango. I ove tri voćne vrste upravo i čine većinu moje ishrane u januaru. Ali, dopustite mi da vas sprovedem kroz moj tipičan dan.  

Ujutru preskačem doručak i umesto njega, vežbam. Moj prvi obrok je ručak, koji je tipično mandarine i zmajsko voće. Obično jedem u prirodi, tako da spakujem moj ručak, tipično oko 1kg mandarina i oko 1kg zmajskog voća, i uživam u ovom voću u prirodi.  

A za večeru tipično jedem mango, oko 2 kilograma manga sa nešto zelene salate.  

Ovako izgleda moj tipičan dnevni meni za mesec januar, iako umesto ovog voća u januaru ponekad jedem džekfrut, sapodile ili napravim salatu.  

Ako želite da napravim video sa receptom za moju tipičnu salatu na putovanjima, recite mi to kroz komentare. 

Kao što možete videti, u jednom mesecu rotiram svega par vrsti voća. Jednostavno izaberem par voća koje najviše volim u datoj sezoni i uživam u tom voću. Raznovrsnost zadovoljim tokom čitave godine, a po sezoni praktikujem jednostavnost, posebno u jednom obroku.

Nadam se da su vam ovaj blog post i video počni i korisni. Ako imate pitanja, postavite ih u komentarima.  Volela bih da čujem kako izgleda vaš tipičan dnevni meni, pa ga možete napisati u komentarima. 

Voćno-zeleni pozdravi,
Marina

Naučite kako da organizujete, raspodelite, pripremite i servirate ukusne, zdrave i lepe obroke na sirovoj, veganskoj ishrani kroz recepte, uputstva, savete i slike u jelovnicima "Biljne ishrane".

Kliknite na sliku jelovnika koji vas zanima:
     

    

pogledano: 408komentara: 0preporučujem: 3


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email