Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Sa droge i alkohola na voćni život
Dodato 24. 03. 2014. u 20:56

Marina: Zdravo Konore!

Konor: Zdravo! 

Marina: Pre neki dan proslavili smo tvoj rođendan. Kakva je to bila rođendanska proslava?

Konor: Dakle, po čemu se razlikovao ovaj rođendan, od mog rođendana prošle godine... i od svih mojih rođendana od kako sam napunio 14 godina? Razlika je bila u tome što nisam bio pod ikakvim uticajem droge ili alkohola.

Marina: Počeo si sa konzumiranjem droga i alkohola kada si napunio 14 godina?

Konor: Zapravo, kada sam napunio 13. Sa 13 godina sam počeo da pušim marihuanu. Sa 18 sam počeo da pijem. Tada sam batalio marihuanu i samo pio. Pio sam gotovo svaki dan.

Marina: Nedavno, pre 2 godine, u mnogo čemu si promenuo svoj život. Šta je sada drugačije?

Konor: Sve je drugačije. Do promena je došlo zbog raskida desetogodišnje veze, što je tada očigledno bilo veoma značajno. Morao sam ili da se promenim ili da konstanto budem tužan, da jadikujem, da budem depresivan zbog stvari sa kojima nisam znao da se nosim bez alkohola. Odlučio sam da isprobam neke opcije i tako sam saznao za frutarijanski stil života. I to je bio prvi korak ka promeni.

Marina: Kako bi opisao svoj sadašnji životni stil?

Konor:  Zdravim. Da upotrebim samo jednu reč: zdravo. A uz to ide: srećan. 

Marina: Drago mi je zbog tebe. Ti si i organizator "Fruit Winter", festivala u kom smo uživali ovde protekli desetak dana. Ovo je bio prelep događaj. Kako izgleda organizovati ovakav događaj? 

Konor: Drago mi je da si ti ovde, bilo je divno upoznati te i drago mi je što si se dobro provela. Dobijam pozitivne komentare, iznenađen sam sa svom podrškom i brojem učesnika ove godine. Razlog zbog kojeg sam ovo organizovao je taj što sam ovde u Čiang Maiu bio prošle godine, bio sam tu sa nekoliko ljudi, ali nije bilo organizovanog događaja. Želeo sam da se vratim u Čiang Mai jer je ovo prelepo mesto, sa mnogo voća, kultura je fina... Ovde je mnogo finih Tajlanđana. I želeo sam da budem ovde sa više prijatelja, više, zdravih i srećnih ljudi.

Marina: Čak su i tvoji roditelji ovde!

Konor: Moji roditelji su ovde!

Marina: Doveo je svoje roditelji koji su velika inspiracija. Sa preko 60 godina treniraju triatlon, trče uzbrdo... gledaju pozitivno na život i prijatno su društvo.

Eilien: Ovo je prava avantura. A tim je avantura još više jer nismo samo turisti ovde. Moj muž i ja provodimo vreme ovde sa mladim ljudima iz celog sveta. I ja sam izuzetno iznenađena ovim mladim ljudima. Koliko su samo entuzijastični o svom zdravlju i ishrani. Sa koliko ljubavi i pažnje se ophode jedni prema drugima i koliko su fini prema nama... Ovo je jedno prelepo iskustvo.

Bil: Ja se slažem. Bilo je takvo zadovoljstvo upoznati ljude iz celog sveta, koji razmišljaju na isti način i žele da budu što je zdravije moguće. Od svih ovde smo naučili mnogo. Eilien i ja smo vegetarijanci 23 godina i pošto je Konor krenuo ovim frutarijaskim životom, to nam je otvorilo oči za nove mogućnosti.

Marina: Hvala ti Konore!

Konor: Hvala tebi Marina! 

Marina: Zdravo!

Konor: Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te. Zdravo! 

Na Konorovom veb sajtu možete naći mnogo interesantnih informacija i detalje oko sledećeg festivala u Čiang Maiu.

pogledano: 2278komentara: 0preporučujem: 4


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email