Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Intervju sa Dejanom Bogojević
Dodato 02. 11. 2012. u 20:05
pogledano: 4382komentara: 6preporučujem: 10


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
andjelija
22:18 02.11.2012.
IZEZETNI,HVALA TI MARINA ♥
Tomislav
09:47 03.11.2012.
Marina da li gledas u sunce ? Ja sam od aprila na sirovoj biljnoj ishrani pretezno na vocu i povrcu , ja ne jedem ni pola koliko Dejan jede , svako jutro trcim 5 km pre dorucka koji je vocni i vezbam u teretani 2 sata posle dorucka , za 5 mes sam uvecao misicnu masu za 2kg . Stvar je u tome da ja gledam u sunce , danas 27 min i 40 sek. Mozda ti to deluje sasavo , moram priznati da je i meni tako delovalo do nisam presao 20 min i poceo da osecam benefikte a jedan je i taj da nemam potrebu za hranom a energije koliko hoces. 25 banane za jedan obrok i 2 kg citrusa i tako svakog dana dok ne


pojede zalihu ne zvuci mi zdravo .
Marina
10:51 03.11.2012.
Hvala vam Anđelija! :)
Poštovani Tomislave, hvala što ste podelili svoje iskustvo. Ja isto gledam u Sunce, ali koliko sam gladna zavisi od dana do dana. Nekad više nekad manje. Poznata sam kao neko ko isto jede poprilične količine voća i ne nalazim nikakve smetnje u tome. Šta više prija mi šećer, nemam problema sa kilažom zbog toga (šta više govore mi da sam mršava) i daje mi gorivo.
Gorivo i energija nisu isto. Svaka čast ako vama ne treba gorivo, ali ja ipak ne vidim zašto bi se mi razlikovali od ostalih životinja koje jedu u dovoljnim količinama da zadovolje svoje kalorijske potrebe. Gledanje u Sunce je divna praksa, ja sam sada na 27:10, ali ja smatram da mi nismo biljke.
Jako je obmanjujuće meriti hranu u gramima, jer hrana se meri u kalorijama. Voće i povrće ima manje kalorija po zalogaju, pa je potrebno više zalogaja.
Naravno, svako je individualan i vama svaka čast! Ako bi želeli da podelite svoje iskustvo kroz moj blog, biće mi zadovoljstvo da napravimo intervju.
Marina
11:09 03.11.2012.
Važno je da dodam da je post najjači lek - "operacija bez skalpela". Ali, treba razlikovati post od gladovanja. Da je gladovanje zdravo i da samo Sunčeva svetlost može da nahrani ljude, onda ne bi bilo toliko gladnih u Indiji i Africi. Da li bi iko od "breterijanca" mogao da pogleda svu onu izgladnelu dečicu u Africi i rekao im da sve što treba da rade je da dišu?
Ali!!! S druge strane, imamo stanja kada je organizam preopterećen / isprljan / zakrčen (što u medicini zovu bolestan) i tada je jedini pravi lek post koji podrazumeva apsolutni odmor od fizičkih aktivnosti i od varenja. U pravim uslovima čovek na postu (dakle samo na malo vode) može biti i preko 40 dana kako ispitivanja još iz 19v pokazuju. I do sada iskustva pokazuju kako ljudi na tim postovima bukvalno "procvetaju".
Maja
22:46 03.11.2012.
Odlican intervju Hvala vam za prevod knjige 80/10.10 od dr Grahama , najbolje ikad napisane knjige o zdravoj ishrani Ja je imam na engleskom ali zelila bih je imati i na nasem jeziku Kako da dodjem do nje
Marina
19:23 04.11.2012.
Hvala Maja! Knjiga je prevedena, na redu j eštampa. Objaviću naravno kada izađe.
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email