Univerzum u tebi

Vrlo sam srećna i uzbuđenja što konačno,  nakon više od godinu dana vrednog i predanog 
timskog rada, mogu da vam predstavim: 
 

interaktivnu knjigu uz koju radite na  ličnom razvoju i kreiranju vama  najvažnijeg filma, 
filma u kojem ste vi i reditelj i protagnista  istovremeno.

U prvom delu ove knjige prolazimo kroz važne lekcije praćene pismenim vežbama, zatim sledi umetnički deo knjige sa poezijom moje malenk-osti koja nosi značajne životne poruke, nakon čega slede razgovori na teme koje zaslužuju da im se posveti pažnja, a knjigu zatvara pesma uz koju osvešćujete srž svog postojanja. Čitava knjiga protkana je prelepim i inspirativnim fotografijama. 

Mnogo ljubavi, vremena i rada uloženo je u kreiranje ove knjige. Ali ova knjiga je nedovršena. I to sa namerom, sa namerom da vi dovršite svoj primerak one knjige. Ova knjiga zahteva da vi uložite energiju u svoj primerak ove knjige, da uložite u svoj univerzum. I naravno, sve što uložite u svoj univerzum, vrati vam se višestruko. 

Ja se nadam da će "Univerzum u tebi" postati vaš drag prijatelj i učitelj. 

***

"Knjiga je začarana ljubavlju i pročišćujuća je! Inspirativna, takođe. Preporučujem je odmah svim prijateljima, poznanicima... "

Margareta Vesna Agape, Beograd 
 

"Knjiga je zaista fenomenalna. Pročitala sam je. Kratko i jasno je napisana, veoma razumljivo. Kompletno je prelepo dizajnirana, sve pohvale. Sutra ću krenuti lagano od početka da i ispisujem. Hvala vam od srca. Želim vam puno uspeha u daljem radu i još mnogo knjiga. 😘"

Žužana Gregor, Temerin

"Nikada jaču, sažetiju, a kraću knjigu nisam pročitala. Već sada, na početku čitanja osećam njeno dejstvo, njenu energiju, blagodeti... Osećam direktno Božiju silu na sebi, kao da je sam Bog, preko Isusa i Marine dotakao moju dušu, da je očisti, pomazi i kaže: "Tu sam, samo napred." smiley Hvala ti Marina što postojiš! 
Završih knjigu. Na momenat bi mi žao što je tako kratka, ali onda dođe glas... da imam divan domaći zadatak, da popunim prazne strane svojim razmišljanjima, da sebe utkam u ovu predivnu knjigu. Biće to "moja prva knjiga", kao početak ostvarivanja jedne od mojih trenutno, neostvarenih, želja!!! heart"

Miljana Candir, Novi Sad

"Zdravo Marina,
Danas sam se odmarala i u jednom dahu pročitala tvoju knjigu. Pisala i uživala podstaknuta i nadahnuta izazovom koji si mi priuštila. Hvala ti. Čestitam na vrednoći, strpljenju, istrajnosti i ljubavi prema 

  • Univerzumu
  • Celini
  • Tu s(a)mo "mi"
Veliki zagrljaj!"

Vasiljka Stojanović, "Salon lepote Valika", Fruškogorska 15, Novi Sad

"Knjiga je pročitana. DIVNA je. Fotografije su divne! Danas je moje četvoro dece videlo moju sreću sa ovom knjigom. Usrećila mi je. Hvala na onome što sam njom dobila."

V.M.

"Iz tvoje knjige sam naučila više nego iz stotinu knjiga koje sam do sada pročitala. Pročitala sam je u jednom dahu. Iskreno knjiga je ostavila jak utisak na mene. Hvala ti djevojčice moja."

Jadranka Spremo Kavačević, Stokholm, Švedska

"Marinice, do neba ti hvala na predivnoj knjizi u koju sam se odmah zaljubila. Čim ju je poštar donio, još na vratima sam je nestrpljivo otpakovala i sa velikim žarom počela čitati, napustivši sve svoje obaveze. Knjižica zrači Tobom svakim svojim slovom. Kvalitet sadržaja, ilustracija, Tvojih fotografija, korica vrhunski su, jer si vrhunska Ti. Meni ova knjižica dođe kao čarobna lampa, jer zrači, bez imalo pretjerivanja i laskanja. Hvala Ti, hvala Ti, hvala Ti!!! Volim Te! Knjižica mi je uvijek u neposrednoj blizini, čak i kada spavam, jer zrači njenim sadržajem i Tvojom briljantnom energijom Hvala Ti što si Ti Ti! heartheartheart"

Lara Rebić, Fojnica, BiH

"Knjiga je jako lepa i inspirativna. Ja sam je već pročitala, ali stalno vratim na neku vežbicu. smiley"

Isidora Đukić, Novi Sad

"Knjiga, i uopšte, tvoj poriv ka misionarstvu da pomogneš ljudima za vođenje srećnijeg i zdravog života je nešto prelepo, uz svu zahvalnost Bogu što postojiš. Volim te!"

Olga Sekulić, Novi Sad

"Draga Marina,
Beskrajno vam veliko hvala na svemu što ste u proteklom periodu učinili za mene! Pišem vam jer ne mogu da se suzdržim, emocije su me preplavile kada sam pogledala knjigu. Danas ste usrećili ne samo mene, već i sve one osobe koje su oko mene jer prosto isijavam pozitivnom energijom i ljubavju koju svi osete. Smešimo se jedni drugima i uživamo u ovom novembarskom, sunčanom danu, zahvaljujući vama, vašim rečima i uloženom trudu u knjigu koja budi tako posebna osećanja.💞💞💞💞"

Aleksandra Popov, Čoka

"Predivno si napisala svaku reč u knjizi, preporučujem je svim dušama koje žele da rade na sebi i izleče se u svakom pogledu... Hvala ti draga moja mala Marina što postojiš i što si toliko plemenita i želiš da ulepšaš ovaj svet, što deliš svoje znaje i širiš ljubav ❤ ❤  ❤ "

Nada Stokanović, Vankuver, Kanada

"Nakon samo kratkog prelistavanja, već vidim da će ova knjiga ući u onu malu riznicu esencijalnih tekstova kojima se stalno vraćam kao temeljnom životnom osloncu bez obzira na životnu situaciju."

Eda Plavljanić, Split, Hrvatska

***

Knjiga staje 750 RSD i naručuje se preko sajta, klikom na plavo polje NARUČI na dnu ove stranice. Po popuni formulara za naručivanje, odgovorićemo vamo mejlom, a zatim poslati knjigu na vašu adresu preko PostExpress službe. Plaćate pouzećem iznos knjige + poštarinu. 
Hvala vam na ukazanom interesovanju i naručivanju!

***

Za naručivanje knjige "Univerzum u tebi" iz inostranstva,
kliknite na sliku ispod:

*** 

Komentari
sasa
19:21 21.06.2018.
Sjajno,bas mi je potreban jedan ovakav vodic,da naucim kako da energiju pravilno koristim i usmjerim u pravom pravcu
Marina
19:47 21.06.2018.
Hvala na komentaru dragi Saša! Nadam se, i verujem, da ćete biti prezadovoljni ovim vodičem. :)
Jasna
08:39 22.06.2018.
Uvjerena sam da svako kućanstvo mora imati barem jednu ovakvu ( uostalom kao i sve ostale Marinine knjige :)
Marina
11:02 22.06.2018.
Ooooo, hvala mila Jasna. <3 Počastvovana sam do neba ovim komentarom.
Milica
11:22 22.06.2018.
Sve čestitke i se najbolje. Pozdrav
Marina
12:23 22.06.2018.
Hvala draga Milice! <3
Žužana
08:22 08.07.2018.
Pocastvovana sam. Hvala vam puno.
Zelim Vam puno uspeha u daljem radu.
😘😘😘❤❤❤
Marina
21:22 11.07.2018.
Hvala mila Žužana! <3
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email