Nekuvarica

"Nekuvarica" je kolekcija niskomasnih, sirovih, veganski recepata po principu ishrane opisane u knjizi "Ishrana 80 10 10".  "Nekuvarica" vam nudi 111 recepata:

  • od svežih biljnih namirnica;
  • po pravilnom kombinovanju hrane;
  • lakih za varenje;
  • lepih za oko;
  • ukusnih za nepce;
  • zdravih za telo;

​"Nekuvarica" je prava knjiga za vas ako: volite zdravu ishranu i uživate u pripremi lepe, ukusne i zdrave hrane.

***

"Pozdrav Marina! 

Oduševljena sam sa knjigom. Sve je jednostavno, brzo i lako za napraviti i što je najbitnije svako može da priušti da napravi ove delikatese. Dokazala si da se od malo može napraviti mnogo. Sve najbolje ti želim i da knjiga dopre do mnogo ljudi."
Lidia Sakal, Novi Sad
 

"Draga Marina,

Knjiga mi je prispela i prvo što sam zapazio je da lepo izgleda, tvrd povez, dobri listovi, izgleda extra!
Zatim mi se posebno dopada sto je u knjizi ispoštovan neki red i jasno se zna gde se šta nalazi, recepti su predivni, lepo izgledaju, na slikama deluju ukusno! Sasvim sam siguran da će mi knjiga puno pomoći i pružiti nove ideje, ZNAM DA ĆU UŽIVATI!

Hvala ti."

Živojin Živanović, Beograd
 

"Preuzela sam knjigu i mogu reći sve reči hvale na ideji, dimenzijama knjige, receptima. Odlično! Sve najbolje u daljem radu. smiley"

Marija Blagojević, Beograd

""Nekuvarica" je naprosto divna. Pravo mi je zadovoljstvo da ovako lepo urađenu knjigu imam kod kuće. Iako je veći deo mog posla vezan za kompjutere, meni je i dalje mnogo lakše da sam u kuhinji sa knjigom nego sa tabletom ili telefonom. smiley"

M.I, Novi Sad
 

"Predivni ste. NEKUVARICA je otkriće za mene. Ne boli me glava da smišljam, šta sada kao preliv ili šta sada sa čime dopuniti. Jednostavno otvorim knjigu i rešim problem. Moj dan je naporan, imam hiljadu obaveza i umara me ponekad da smišljam nešto sa jelom, jer ja nisam neki ekspert u tome, a htela bih ponekad da nešto promenim. Zato... mnogo pozdrava, usrećili ste me iskreno.  Marina, smanjio mi se miom u materici, ja više ne idem na te glupe operacije, kao nekada. Kad nestane skroz, eto mene da vas obavestim. KISS"

N.M.
 

"Marina Grubić odoleva trendovima koji nam se nameću, u smislu promovisanja raznih čuda za bolje pravljenje sirove ishrane, ona prikazuje onu pravu, širu sliku celokupnog delovanja."

Milan Bodrožičev, Beograd
 

"Upravo sam primila Marininu knjigu recepata.

Ova knjiga je tako odličan poklon za moju ćerku! Svaki recept ima lepu, jasnu sliku, a uputstva su vrlo jednostavna za čak i 9-ogodišnje dete! Prvo sam napravili umak od graška koji je ispao izuzetno ukusan! Toliko još recepata je pred nama. 

Hvala Marina Grubić na takvom predanom radu i momentima radosti! 
Ova knjiga će posetiti školu moje ćerke, njenog tatu i razna druženja!  
"

Mira and Kim Milos, Toronto, Kanada
 

"Najoriginalniji poklon mojoj majci za rođendan!!! Knjiga je ispunila sva moja očekivanja. smiley"

Tatjana Vignjević, Bajmok
 

"Pregledala sam "Nekuvaricu" i oduševljena sam - pravo umetničko delo, uz to i vrlo, vrlo korisno." 
Dr Marina B, Novi Sad

"Knjiga je odlična, svakom bi je preporučila. ❤"

Milica Dalipović, Novi Sad

"Tvoja knjiga je apsolutno fantastična, mnogo nam se sviđa. Torta sa bananama i malinama je spektakularna. smiley Jedva čekamo da isprobamo tvoje ostale recepte. Hvala ti mnogo na ovoj divnoj kreaciji. Želim ti divnu godinu i sve najbolje!"

Endi Valente, Barselona, Španija

 

"Zdravo Marina

Ja sam oduševljena prvenstveno tvojom knjigom. Knjiga je prelepa, jednostavna, praktična, sa kvalitetnim papirom i prelepim koricama. Vidi se da si je sa tolikom ljubavlju napravila. Sve mi je prelepo... znaš li da je držim na stolu trpezarijskom i kad je pogledam, jednostavno me preplave neke emocije koje ni sama ne znam da opišem. Imam strašnu želju lično da te upoznam. 😀 
Hvala ti, hvala ti, mnogo ti hvala sto si baš takva kakva jesi i što se baviš tako divnim i po mom mišljenju beskrajno humanim poslom. Treba osvestiti mase ljudi, a nekako sve je povezano...hrana...ljubav...saosećanje...humanost.
Veliki...velikiiii pozdrav 🍎🍇🍉🍐🍑"
N.M, Beograd
 
"Nekuvarica je superrr 😍😍😍"

Dilka Dedić, Varberg, Švedska
 
"Odlično, brzo, prijatno, profesionalno, brižno.
Knjiga recepata je odlično napravljena i jasno organizovana. Mere su veoma tačne i predstavljene u formatu koji je od velike pomoći."
 
Teresa Hinson, San Diego, SAD
 
"Ja sam oduševljena pre svega Vama Marina, divni ste. Nekuvarica je super, kratko, jasno i slikovito, a pre svega ukusno i zdravo.
Veliki pozdrav EmojiEmojiEmojiEmoji."
 
Nada Stojanović, Beograd
 

"Draga Marina,

Malo je reći koliko sam oduševljena "Nekuvaricom". Vidi se da si najdragocenije što si doznala i iskusila na raw ishrani smestila u taj dragoceni nekuvar i tako olakšala svima nama koji tek počinjemo tu životnu filosofiju. 
 
Vrlo sam ti zahvalna što svoje znanje deliš sa nama koji nismo toliko jezgrovito nadareni da prodremo u samu srž onoga čemu težimo da pripadamo."
 
Marijana Jovanović, Beograd
 

"Draga Marina,

Knjiga Nekuvarica je savršena, vidi se da je u nju uloženo mnogo truda. Ja mnogo cenim to što radite i ishranu 80 10 10, a ova knjiga je bazirana na tom principu. Hvala vam na svemu što radite!" 
 
Jelena Marković, Beograd
 

"Draga Marina, 

Ovim putem želim da Vam javim da mi je knjiga stigla juče u dobrom stanju. Prelistala sam je na brzaka, al ne mogu da dođem na red od koleginica i kolega na poslu. 😁 Tako da je ovde već dva dana na proučavanju. 😃 Sigurna sam da se neću razočarati. Vrlo sam zadovoljna! Želim da se zahvalim i poželim Vam puno sreće!"
 
Milica Popović, Beograd

***

***

Knjiga staje 1 800 RSD i naručuje se preko sajta, klikom na plavo polje NARUČI na dnu ove stranice. Po popuni formulara za naručivanje, odgovorićemo vamo mejlom, a zatim poslati knjigu na vašu adresu preko PostExpress službe. Plaćate pouzećem iznos knjige + poštarinu.
Hvala vam na ukazanom interesovanju i naručivanju!

***

Za naručivanje knjige "Nekuvarica" iz inostranstva,
kliknite na sliku ispod:

***
 

Posebna ponuda: 
Nekuvarica + drveni pribor za pripremu i serviranje hrane

cena: 1 800 + 890 = 2 690 - 10% = 2 421 RSD wink

***

Naručivanje kompleta
Ako se odlučite za neki od ponuđenih kompleta, molimo vas da to naznačite u polju
"Dodatni komentar" prilikom naručivanja.

Hvala!

​***

Za naručivanje nekog od ponuđenih kompleta knjiga iz inostranstva, kliknite na odgovarajući link ispod:

"Nekuvarica" + "Ishrana 80 10 10"

"Nekuvarica" + "Vodič kroz tropsko voće"

"Ishrana 80 10 10" + "Vodič kroz tropsko voće"

"Nekuvarica" + "Ishrana 80 10 10" + "Vodič kroz tropsko voće"

"Nekuvarica" + drveni pribor za pripremu i serviranje hrane

​***

U vaše zdravlje!
Vaša,

Komentari
Mirjana
08:08 03.08.2018.
Pozdrav, htela sam da kupim Nekuvaricu, ali za inostranstvo i troskovi postarine su 120 evra. Neka greska je u pitanju sigurno pa vas molim da proverite.
Mirjana
Marina
17:14 03.08.2018.
Draga Mirjana,

Hvala na ukazanom interesovanju i što ste mi skrenuli pažnju na ovu grešku. Sada sam proverila. Zaista, od pre nekoliko dana bilo je podešeno pogrešno za cenu slanja. Ispravljeno je sada, tj vraćeno na prvobitno podešavanje! :)

Nadam se da će vam Nekuvarica postati uskoro draga prijateljica. <3
Svetlana
05:05 15.10.2018.
Čekam đuveč i punjene paprike iz nekuvarice
Nedeljka Jankovic
17:47 18.10.2018.
Draga Marina, pregledala sam nekuvaricu i sigurna sam da ce mi pomoci da postanem frutarijanka. Pozdrav!
Marina
18:18 18.10.2018.
Hvala draga Nedeljka,

I na naručivanju Nekuvarice i na ovom komentaru i na vašoj dobroj volji i interesovanju. Bravo za vas! <3
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email