Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Korisničko ime
Šifra

Onlajn program "Biljna ishrana" pruža vam obučavanje za prelazak na niskomasnu, sirovu ishranu i zdrav stil života kroz koje prolazite u svom tempu, putem interneta.

Program je podeljen na 7 dana u kojih svaki dan imate:

  • jednu lekciju sa osnovama o sirovoj ishrani i praktičnoj primeni iste;
  • po jedan jelovnik za svako godišnje doba, dakle 28 jelovnika ukupno;
  •  Svaki jelovnik sadrži spisak sastojak, opise pripreme i aranžiranja hrane uz slike i izračunate kalorijske i kalorinutrientne vrednosti obroka;
  • video snimak sa vežbama;

 

Pored osnovnog 7-dnevnog programa, očekuje vas i:

  • "Bonus" sa mnoštvom recepata;
  •  Forum za diskusije na različite teme među učesnicima;

 

Na onlajn programu "Biljna ishrana" naučite:

  • osnove ishrane, kako bi shvatali njenu ulogu u zdravlju i kako bi imali argumente za svoj izbor ishrane;
  •  kako sirova ishrana ne zahteva mnogo vremena u kuhinji (baš naprotiv), niti razne sumnjive "super" praškove, niti da nosite sa sobom flašice pune mešavina čudnih boja;
  • kako sirova ishrana može biti može biti jednostavna, lepa i ukusna;
  • koliko je vežbanje važno i koliko vam unapređuje život;

 

Kliknite na sliku ispod da se prijavite:

***

"Recepti na programu su raznovrsni, uuukusni, šareni (što je meni lično oduvek bilo bitno i kada sam jela kuvanu hranu) i pre svega zdravi i neopterećujući za stomak. Najiskrenije preporučujem ovaj program svima i uopšteno niskomasnu presnu ishranu zato što nam je dar od Boga (bogovski/rajski ukusi) i apsolutna sloboda - tako barem ja to doživljavam."
 
 Bojana, Beograd, Srbija

"Sve pohvale za program, predivne recepte i Marininu neiscrpnu enegiju u pronalaženju novih ideja koje dijeli sa svim učesnicima programa.
Pozdrav iz sunčane Alberte"

Ranko, Kanada

"Program me oduševio, tako je lijepo pripadati grupi istomišljenika i biti dio tvog programa. :)"

Adriana Radovinović, Zagreb, Hrvatska

"Sve pohvale za program! Veoma kreativan, zanimljiv i lepo osmišljen način da se razume suština prelaska na biljnu ishranu... Svaka čast Marina!"

Maks

"SVE POHVALE,ZA OVAKVIM PROGRAMOM JA TRAGAM VEĆ 20 GODINA.I HVALA BOGU SADA ZNAM DA SAM NA TOM PRAVOM PUTU,KONAČNO KOMUNICIRAM ILI ĆU BAR SE NADAM KOMUNICIRATI SA ISTOMIŠLJENICIMA.LEP SUNČANI POZDRAV IZ STARE PAZOVE."

Miroslava, Stara Pazova, Srbija

"Svaka čast na ovom programu. Na veoma jednostavan i svakome pristupačan način si pokazala koje čari ima biljna ishrana i zašto treba preći na sirovo voće i povrće. Kao što sam već napisala, naučila sam iz ovoga, a na nekim delovima si me i nasmejala svojim glumačkim umećem. Žena sa mnogo talenta, a pre svega toplog srca!"

Olivera, Novi Sad, Srbija

"Draga Marina, hvala vama što ste mi "otvorili oči". Ja sam bila počela sa sirovom ishranom, ali sa puno masti i uopšte se nisam dobro osečala, kao što sam očekivala. Stomak mi je bio nadut, stolica nije bila regulirana. A sada i sa monoobrocima bukvalno letim i puna sam energije. Od mene imate punu podršku što tako nesebično dajete savete i recepte."

 Slađana Jarčevski, Skoplje, Makedonija

 

"Spoj jednostavnosti, eksplozije pozitivne energije, i šarenilosti zvane raw food. Bravo Marina!!!"
Slađana, Novi Sad
 
"Ja sam na prelazu na sirovu ishranu pa imam "boljih" i "lošijih" dana, ali radujem se svakom novom danu, jer znam da sve ide u dobrom pravcu i da sam na pravom putu smiley Program je odličan, zaista si odradila odličan posao, sve do detalja, precizno, sa uživanjem ga čitam i učm!"
Miroslav Stefanović, Irig
 
"Poštovana,
Od kako sam pre 7 dana pročitao knjigu "Ishrana 80 10 10", prešao sam na presnu ishranu voćem i povrćem. Moja sestra Sara je koristila Vaš onlajn program i godinama uspešno sprovodi ovaj režim ishrane. Radujem se Vašim knjigama i novim receptima. 
Srdačan pozdrav!"
Nikola S, Šid

***

PRIJAVLJIVANJE JE PRIVREMENO ZATVORENO ZBOG NOVINA KOJE SLEDE.
PRIPREMAM VAM NEŠTO LEPO
heart