Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Petominutno vežbanje #6 (Pangan, Tajland)
Dodato 19. 08. 2016. u 10:54

Ograđivanje: Molim vas da se pre započinjanja ovog vežbanja posavetujete sa vašim fizijatrom ili fizioterapeutom. Naravno, sve aspekte ovog vežbanja - trajanje, intenzitet, broj ponavljanja, kao i same vežbe - možete i treba da prilagodite svojim trenutnim mogućnostima, potrebama i ciljevima.

Vežba #1: Stanite u raskoračni stav, leđa prava, ruke ispred srca, čučnite, pa skočite tako da skroz ispravite kolena. U čučnju pazite da vam kolena budu iznad skočnih zglobova. Ponovite čučanj-skok kombinaciju 10 puta. 

Vežba #2: Stanite u raskoračni stav, čučnite i zadržite se u čučnju dok se okrećete iz kukova levo-desno. Pri okretu na levo desnu ruku ispružite na levu stranu, a pri okretu na desno levu ruku ispružite na levu stranu. Okrenite se na svaku stranu po 10 puta. 

Vežba #3: Stanite pravo, noge u širini kukova, podignite ruke iznad glave, a zatim stisnite pesnice i povucite ruke na dole kontrahujući mišiće ruku i leđa. Ponovite 10 puta. 

Vežba #4: Stanite uspravno, ruke ispred sebe u visini grudnog koša, i skakućite u mestu rotirajući kukove levo-desno, skočite 10 puta. 

Nadam se da ste uživali u ovom vežbanju! Molim vas ostavite vaše utiske u komentarima, volim da čujem vaše mišljenje!  

U vaše zdravlje, 
Marina 

Kliknite na sliku da vam se otvori 5-ominutno vežbanje #5:

pogledano: 1849komentara: 0preporučujem: 0


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email