Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Petominutno vežbanje #7 (Kembridž, Engleska)
Dodato 05. 07. 2017. u 12:51

Ograđivanje: Molim vas da se pre započinjanja ovog vežbanja posavetujete sa vašim fizijatrom ili fizioterapeutom. Naravno, sve aspekte ovog vežbanja - trajanje, intenzitet, broj ponavljanja, kao i same vežbe - možete i treba da prilagodite svojim trenutnim mogućnostima, potrebama i ciljevima.

Vežba broj 1: Stojte uspravno, noge u širini kukova, iskoračite jednom nogom unazad i na stranu, dok savijate prednje koleno. Ponovite na drugu stranu. Uradite po 5 ponovljanja na svaku stranu. 

Vežba broj 2: Tračanje u skleku! Spustite se u sklek poziciju i pomerajte noge kao da trčite. Uradite po 10 ponavljanja na svaku nogu. 

Vežba broj 3: Stojte uspravno, ruke ispružene pored tela, podignite ruke savijene u laktovima, ispružite laktove, pa ih ponovo savijte u laktovima i spustite pored tela. Kontrahujte sve mišiće ruku na kraju svakog pokreta. Ponovite vežbu 10 puta. 

Vežba broj 4: Rotacije u skleku! Spustite se u sklek, okrenite se na levo dižući levu ruku, pa onda na desnu stranu, podižući desnu ruku. Ponovite vežbu na svaku stranu po 5 puta. 

Nadam se da ste uživali u ovom vežbanju! Molim vas ostavite vaše utiske u komentarima, volim da čujem vaše mišljenje!  

U vaše zdravlje, 
Marina 

Kliknite na sliku da vam se otvori 5-ominutno vežbanje #6:

pogledano: 990komentara: 0preporučujem: 0


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email