Prijavite se za elektronsku poštu

i na poklon dobijate po jedan dan jelovnika za svako godišnje doba!

Poklon
 
Petominutno vežbanje #8 (Cirih, Švajcarska)
Dodato 12. 10. 2017. u 18:36

Ograđivanje: Molim vas da se pre započinjanja ovog vežbanja posavetujete sa vašim fizijatrom ili fizioterapeutom. Naravno, sve aspekte ovog vežbanja - trajanje, intenzitet, broj ponavljanja, kao i same vežbe - možete i treba da prilagodite svojim trenutnim mogućnostima, potrebama i ciljevima.

Vežba 1: Stanite uspravno, noge spojene i paralelne, skočite i u skoku raširite noge, pa se dočekajte na tlu sa spojenim nogama. Ponovite 10 skokova. 

Vežba 2: Stanite uspravno, noge u širini kukova, leđa prava i paralelna sa podom, ruke ispružene pored tela, savite kolena u čučanj i pri tome ispružite ruke idu iznad glave. Ponovite 10 čučnjeva. 

Vežba 3: Stojte usprano, noge u širini kukova, leđa prava, ruke ispružene pored tela. Podignite ruke savijene u laktovima do ramenog pojasa, ispružite ruke u laktovima, pa ih zatim opet savite i spustite ispružene pored tela. Ponovite ovo kretanje ruku 10 puta. 

Vežba 4: Stojte usprano, noge u širini kukova, leđa prava, ruke u gardu. Blago savijajući kolena podignite jednu nogu savijenu u kolenu, pa je ispružite na stranu kao da udarate nešto nogom. Vratite nogu na tlo i ponovite drugom nogom. Uradite po 5 udarca svakom nogom.

Nadam se da ste uživali u ovom vežbanju! Molim vas ostavite vaše utiske u komentarima, volim da čujem vaše mišljenje!  

U vaše zdravlje, 
Marina 

Kliknite na sliku da vam se otvori 5-ominutno vežbanje #7:

pogledano: 714komentara: 0preporučujem: 0


Podeli sa prijateljima:

 
Komentari
Nema komentara
 
Ostavi komentar
*Ime

Želim da budem obavešten o novim komentarima putem email-a
Email